No SSO cookie

Cum sa refaceti mirosul de masina noua

voteaza
(0/ 0)
Cum sa refaceti mirosul de masina noua
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Unul dintre lucrurile pe care oamenii le indragesc atunci cand isi cumpara o masina noua este mirosul de masina noua. Acest miros de masina noua va da de inteles ca este complet curata si ca nu exista nimic care sa va deranjeze. Sa va arat cum sa va faceti masina sa miroasa ca noua

 
 
Nu stiu dvs., dar la o masina noua mie imi place mirosul. Nu exista altceva la fel, nu-i asa? Oricand simt acest miros, dintr-odata sunt plin de speranta, entusiasm si uimire. Cred ca de fapt este vorba de posibilitatile care apar odata cu acel miros, care pareau sa imi fi ocupat viata cu achizitionarea unei masini noi.

Deci cum puteti sa refaceti acest miros extraordinar in masina dvs. veche? Exista mai multe cai prin care se poate reface mirosul de masina noua, dar cele mai multa costa foarte mult. Daca vreti sa economisiti ceva bani, de fapt nu vreti sa cheltuiti mai nimic pe mirosul de masina noua, daca aveti noroc. Sa va prezint cum puteti obtine acest lucru. Pentru aceasta totusi, aveti nevoie de cateva obiecte inainte de a incepe.

Obiecte:

  • hartie uscata neparfumata
  • aspirator
  • atasament pentru furtun pentru locurile greu accesibile
  • solutie de curatat vinilul
  • carpe curate fine

Procedura:

  1. Curatati interiorul masinii ca in mod normal. Acest lucru inseamna ca trebuie sa aspirati intrega masina. Incepeti cu podelele, prin indepartarea covoraselor, apoi aspirati podelele, apoi treceti la scaune. Folositi prelungirea speciala pentru a ajunge in zonele mai greu accesibile.
  2. Folosind solutia de curatat vinilul (AmorAll ar fi o idee buna) si carpele dvs. fine puteti incepe sa stergeti tot vinilul. Va trebui sa incepeti cu punctele cele mai inalte din vinil si sa continuati in jos. Deci ar trebui sa incepeti dinspre tetiera scaunelor in jos, sau sa incepeti cu bordul si sa mergeti in jos.
  3. Daca fumati, atunci trebuie sa curatati toate resturile de tigari din scrumiera. Daca este posibil, va trebui sa va curatati scrumiera complet, sa o spalati etc. Daca ati facut asta, retineti ca fumatul in masina va diminua rezistenta mirosului de masina noua, deci daca este posibil abtineti-va de la fumat.
  4. Dupa ce ati curatat interiorul masinii, luati acea hartie uscata. Nu conteaza de fapt ce firma sau ce miros, doar ca daca doriti un miros de masina noua, trebuie sa luati hartii care nu miros – vor actiona ca un filtru. Plasati una sub fiecare scaun al masinii. Apoi porniti masina, porniti sistemul de incalzire la maxim timp de 10 minute. Acest lucru va face aerul sa circule, la fel si mirosul. Acum ar trebui sa aveti un miros proaspat de masina noua din nou.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2030 :: 17.79MB