No SSO cookie

Cum sa gasim cel mai bun service

voteaza
(0/ 0)
Cum sa gasim cel mai bun service
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daca incercati sa gasiti un atelier de reparatii corect sau un loc in care sa gasiti cea mai buna felie de pizza, exista cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cautati acul in carul cu fan, un atelier de reparatii corect unde sa va duceti masina sau camionul.

 
 
Din cauza unor clisee vechi despre corectitudinea atelierelor auto, a gasi unul corect poate parea deseori o cautare a unei creaturi mitologice, nicidecum un simplu drum dupa cum am dori multi dintre noi.

Desi s-ar putea sa existe ceva adevar in aceste cliesee vechi (daca nu ar fi fost, cum ar fi devenit clisee?), acesta nu ar trebui sa fie raspunsul final in atelierele de reparatii. Dupa cum poate ati ghicit deja, a gasi un atelier de reparatii corect este posibil daca sunteti dispusi sa va chinuiti putin. Acest lucru inseamna ca va trebui sa faceti cateva cercetari. Dar, aceastea fiind spuse, cand ati terminat cercetarea, veti fi multumit cu rezultatele pe care le-ati obtinut.

Va prezint cateva sfaturi care va vor ajuta sa gasiti un atelier de reparatii corect potrivit pentru dvs.

Interviu - Atunci cand cautati orice tip de atelier de reparatii, retineti ca dvs. sunteti cei care ii intervievati. Ei reprezinta companiile care concureaza pentru banii dvs., nu invers. Sunati-i si vorbiti cu acestia, nu va pripiti. Puneti intrebari, urmati-va prima impresie despre acea companie, de obicei primele impresii au de obicei dreptate.

Referinte - Desi e bine sa mergeti pe recomandarea prietenoasa a lui Joe Bob de pe strada, ar trebui sa mai intrebati cate ceva despre acel atelier. Sunati la Better Business Bureau sa vedeti daca au existat plangeri, vorbiti cu altii care au mai fost la acel atelier. Una dintre modalitatile cele mai bune este sa vorbiti cu competitorii lor (in timp ce faceti acelasi lucru si cu acestia). Luati cat mai multe referinte pe cat posibil.

Autorizari - Intrebati daca sunt autorizati de orice organizatii, cum ar fi Institutul National pentru Excelenta Serviciului de Reparatii (ASE). Astfel de organizatii cer tuturor potentialilor membrilor sa adere la anumite cerinte, sa treca teste stricte pentru a deveni membru autorizat. Daca nu, sau daca arata ca nu respecta acele cerinte, atunci pierd acea certificare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1350 :: 17.78MB