No SSO cookie

Cum sa evitati sa va blocati masina

voteaza
(0/ 0)
Cum sa evitati sa va blocati masina
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

A va bloca in afara masinii poate fi o experienta frustranta si uneori scumpa. Feriti-va de astfel de blocaje prin aplicarea acestor idei din acest articol.

 
 
Puteti evita sa va blocati pe dinafara prin luarea catorva masuri de precautie. Una foarte evidenta este sa aveti la dvs. o cheie de rezerva. De exemplu, puteti sa va faceti o cheie de rezerva si sa o purtati in portofel sau in poseta. Puteti de asemenea sa ascundeti o cheie de rezerva in exteriorul masinii.

Cele mai multe magazine cu articole pentru masini au cutii magnetice pentru chei pe care le puteti folosi pentru a pastra cheia. Trebuie sa dati dovada de putina imaginatie unde sa o ascundeti, pentru ca nu vreti sa fie foarte usor de gasit de alte persoane si sa o foloseasca. Puteti sa o lipiti de partea din interior a barei de protectie, dar veti avea nevoie de o banda adeziva destul de puternica pentru asta.

O alta varianta ar fi la indemana daca aveti usi care se blocheaza singure. (Stiti - puteti impinge blocajul usii din interior si apoi sa inchideti usa si astfel este blocata). Puteti preveni blocajele daca nu inchideti niciodata usile din interior. In loc, faceti-va un obicei din folosirea cheii pentru a bloca usile din exterior. Evident, daca v-ati lasat cheia in masina, nu veti putea sa blocati usile.

O alta solutie testata de multi parinti - daca aveti copii mici in masina, nu plecati fara sa luati cheile cu dvs. In cazul in care copiii se misca prin masina, acestia pot bloca usile din greseala. Puteti sa va pomeniti cu copilul blocat in masina, fara nici o posibilitate de a intra.

A fi precaut inseamna sa verificati daca aveti cheile la dvs. sau sa nu incuiati usile. Daca va blocati pe dinafara, puteti suna in patru locuri. Mai intai, daca sunteti membrul unui club automobilistic, acestia pot oferi un serviciu de deblocare gratuit. In al doilea rand, daca aveti un serviciu premium cum ar fi OnStar, puteti sa ii sunati si acestia va pot debloca masina de la distanta. In al treilea rand, puteti suna la departamentul de politie local. Unele departamente de politie vor veni si va vor debloca masina pentru un pret foarte redus sau chiar gratuit. In al patrulea rand, puteti sa cautati in cartea de telefon servicii ale companiilor specializate in deblocarea usilor masinii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1585 :: 17.78MB