No SSO cookie

Cross Lander va începe productia unui nou model auto la Câmpulung

voteaza
(0/ 0)
Cross Lander va începe productia unui nou model auto la Câmpulung
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania americană Cross Lander intenţionează să înceapă imediat producţia unui nou autovehicul de teren la societatea Aro Cimpulung, achiziţionată vineri, în urma procesului de privatizare, modelul urmând să fie lansat pe piaţa din Statele Unite în luna martie 2004, potrivit ING Financial News.

 
 
[poza1s]Preşedintele companiei americane, John Perez, anticipează că producţia va ajunge, în primul an, la un volum de 10.000 de unităţi, un număr de 6.000 de autovehicule fiind deja vândute în avans unei reţele de distribuţie din SUA care numară peste 90 de operatori. Cross Lander speră să atragă aproape 150 de distribuitori, până în momentul în care va incepe sa livreze autovehiculul pe piaţă. În acelaşi timp, restul de 4.000 de autovehicule vor fi distribuite în America Latină şi Europa. Compania are în vedere ca în al doilea an de activitate să majoreze producţia, până la 15.000 de unităţi. “Noul model Cross Lander 4x4 SRV va fi destinat şoferilor care vor să se aventureze pe terenuri accidentate ('off-roaders'). Autovehiculul va satisface nevoile vânătorilor, pescarilor şi turiştilor pasionaţi de camping”, a mai spus directorul companiei. Preţul de vânzare al noului model ar putea ajunge la aproape 20.000 de dolari. Vineri, Cross Lander USA a finalizat achiziţia producătorului Aro. Compania va plati 15,8 milioane dolari pentru pachetul de acţiuni şi pentru investiţii, sumă la care se adaugă alte 11,4 milioane dolari în contul datoriilor şi creditelor comerciale ale uzinei. John Perez a precizat ca acordul de privatizare al societăţii Aro încheie o perioadă de nouă ani în care compania a încercat să-şi consolideze colaborarea cu statul roman şi cu producătorul din Cimpulung. “Sintem pe deplin convinşi că toate părţile implicate vor beneficia din plin de pe urma acestei tranzacţii', a concluzionat Perez. Cross Lander, distribuitor Aro pe piaţa braziliană, este o societate mixtă înfiinţată de către grupul brazilian Samambaia şi compania americana Lacaro Auto Distributors, cu sediul la Miami şi reprezentante în Cimpulung şi Sao Paolo (Brazilia).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1577 :: 22.09MB