No SSO cookie

Cross Lander USA a facut singura oferta de cumparare a Aro

voteaza
(0/ 0)
Cross Lander USA a facut singura oferta de cumparare a Aro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Cross Lander din Statele Unite este singurul ofertant, până la data limită de depunere a ofertelor, 28 iulie, pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni al societăţii Aro Câmpulung, lansată la privatizare, informează un comunicat al Autoritatăţii pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului (APAPS).

 
 
[poza1s]În data de 11 iulie 2003, APAPS a lansat la privatizare prin negociere pe bază de oferte finale, îmbunătăţite şi irevocabile, pachetul de 7.256.816 de acţiuni, reprezentând 68,703% din capitalul social al S.C. ARO S.A. Câmpulung, jud. Argeş. Până la data limită, luni, 28 iulie, la sediul APAPS a fost primită o singură ofertă, din partea firmei Cross Lander din Statele Unite ale Americii, companie care în prezent se ocupă cu asamblarea modelelor Aro în Brazilia. [poza2s]S.C. ARO S.A. este o societate comercială mare cu un capital social de 264.066.650 mii lei, inclusă în programul PSAL I. Obiectul principal de activitate al societăţii îl reprezintă proiectarea, producerea şi comercializarea în ţară şi străinătate a automobilelor, componentelor auto, pieselor de schimb, maşinilor-unelte agregat, S.D.V. - urilor şi matriţelor, precum şi a altor produse cu caracter industrial. Alături de Autoritatea pentru Privatizare, acţionari ai societăţii argeşene sunt S.I.F. Oltenia, cu 22,631%, acţionarii rezultaţi în urma programului de Privatizare în Masă, cu 6,786% şi alţi acţionari, care deţin un pachet de 1,88%. [poza3s]Cross Lander comercializează în Brazilia şi Statele Unite modelele Aro Crosslander, asamblate în Manau, Brazilia. Caroseriile şi diferite subansamble sunt exportate sub formă de colecţii CKD, motorul, transmisia şi alte dotări provenind de la diferite companii specializate. Modelul lansat de Cross Lander este similarul lui Aro 244, cu o caroserie identică, însă este echipat cu motor Inter-cooled Turbo Diesel, de 2,8 litri şi 132 CP, produs de International Engine South America, cu transmisie Eaton. [poza4s]Producţia estimată de Cross Lander do Brasil este de circa 3.000 de unităţi anual, din care 1.500 vor fi exportate. Potrivit nobondaries4x4.com, în acest an se va lansa o nouă versiune Aro Cross Lander 4X4, dotată cu motor V6 EFI SOHC de 4.0 litri, care produce 207 CP. Preţul de vânzare, pe piaţa americană, al acestui model este estimat sub 20.000 de dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1822 :: 17.77MB