No SSO cookie

Cross Lander face o infuzie de capital la ARO

voteaza
(0/ 0)
Cross Lander face o infuzie de capital la ARO
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania americana Cross Lander a transferat o prima tranşă în valoare de peste 130.000 dolari din capitalul de lucru pentru Aro Câmpulung Muscel, în conformitate cu prevederile contractului de privatizare semnat pe 26 septembrie 2003 pentru achiziţionarea pachetului de 68,7% din acţiunile societăţii, transmite Rompres.

 
 
[poza1s]În urma acestei infuzii de capital, la fabrica din Campulung se poate debloca fluxul de producţie, în vederea lansării noului model Aro destinat pieţelor americane. Prin perfectarea transferului dreptului de proprietate si, mai ales, prin transferarea catre Aro a unui substantial capital de lucru, societatea are sanse de redresare, urmand planul de afaceri dezvoltat de catre Cross Lander. Pe 5 ianuarie, presedintele APAPS, Ovidiu Muşetescu, a semnat documentele care au perfectat transferul dreptului de proprietate pentru Aro Campulung, în avans cu aproape o saptămână faţă de termenul stabilit prin graficul prevazut in contractul de privatizare, respectiv 10 ianuarie 2004. [poza2s]Totalul efortului asumat de investitor prin implicarea sa în privatizarea Aro este de peste 27 milioane dolari, 15,8 milioane dolari reprezentand valoarea totală a tranzacţiei si 11,4 milioane dolari datorii şi credite comerciale asumate de cumparator. Compania americana Cross Lander a anunţat ca va produce la Aro Câmpulung un nou model destinat pietei americane, Aro Cross Lander 244X, dotat cu un motor Ford Ranger pe benzina. Noul model, ce va putea fi alimentat doar cu combustibil Euro 4, va fi disponibil pe piata din Statele Unite in primul trimestru al anului. Pana la sfarsitul lui 2004, toate masinile produse la Campulung, inclusiv Aro 24 si Aro 10, vor fi dotate exclusiv cu motoare Ford. Preţul de pornire pentru aceste modele va fi de 17.900 de dolari, John Perez, preşedintele Cross Lander, afirmând ca are deja 2.000 de comenzi de la cei 90 de dealeri din SUA cu care lucreaza, pentru primele 90 de zile de la începerea producţiei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1523 :: 17.76MB