No SSO cookie

Credeati ca s-a terminat saga Saab?

voteaza
(0/ 0)
Credeati ca s-a terminat saga Saab?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

NEVS finalizeaza achizitia companiei Saab, castiga dreptul de a folosi numele brandului, insa nu primeste sigla cu grifon.

 
 

Potrivit Associated Press, un concern cu sediul in Hong Kong este aproape gata sa construiasca noi modele Saab. Dupa cateva intarzieri, National Electric Vehicle Sweden (NEVS), a finalizat achizitionarea companiei falimentare Saab.

NEVS a declarat ca planuieste sa-si faca debutul cu un vehicul electric in aproximativ 18 luni. Cand masina va veni pe piata, va purta numele de Saab, insa nu va avea binecunoscuta sigla a marcii, care infatiseaza un grifon. Reuters sustine stirea potrivit careia compania va produce vehciule electrice construite pe platforma Saab 9-3, cu intentia de a le comercializa initial in China. Insa din cauza folosirii siglei de catre producatorul de camioane Scania si de catre grupul  constructor de aeronave Saab, NEVS a primit numai dreptul de folosire al numelui, nu si al emblemei Saab.

In acest moment este inca neclar daca platforma 9-3 la care se refera NEVS este cea a modelului deja defunct, sau al noului Phoenix, ale carui drepturi de folosire au fost recent cumparate de producatorul chinez Youngman, de la fosta companie care a detinut Saab, adica Spyker.

Incurcate-s caile Domnului, dar ale Saab par a le depasi!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2430 :: 22.11MB