No SSO cookie

Coulthard va concura in DTM

voteaza
(0/ 0)
Coulthard va concura in DTM
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

David Coulthard va pilota in DTM pentru Mercedes.

 
 

Dupa speculatiile aparute in ultima vreme, David Coulthard a anuntat ca va pilota in cadrul Mucke Motorsport Mercedes in cadrul Campionatului German de Turisme.

Dupa ce s-a retras din motorsport in 2008 din cadrul echipei Red Bull Racing, David a devenit pilotul de rezerva si ambasadorul echipei de Formula 1 pe care tocmai o parasise. Acum, Coulthard a testat una dintre DTM Mercs si s-a decis sa poarte din nou casca Red Bull intr-un cadru competitional, creand astfel nenumarate discutii in media cu privire la revenirea sa.
 

Din 2008, cand m-am decis sa ma retrag din sistemul competitional, nu am mai simtit nevoia sa particip la un concurs de motorsport, pana cand am vazut finala de DTM din 2009, cand am simtit ca vreau sa revin,” a spus Coulthard. “Asa am ajuns sa fac niste teste la Mercedes si asa a venit si decizia de a participa la DTM.”
 

David isi va continua munca la BBC, unde comenteaza cursele de Formula 1 alaturi de Eddie Jordan. Coulthard va continua traditia de a imbina F1 cu DTM-ul. Paul di Resta si Gary Paffett, piloti de teste pentru Force India si McLaren F1, precum si Ralf Schumacher, sunt piloti la Mercedes’. Rivalitatea pilotilor Merc si cei Audi va continua si anul acesta, mai ales ca cele din urma sunt conduse de piloti precum Mattias Ekstrom si Martin Tomczyk. 

Asa ca rivalii au un adversar de temut - fostul pilot Williams, McLaren si Red Bull F1 are un palmares pe masura, dupa ce a castigat cursa de 24 de ore de la Le Mans in 1993 la bordul unui TWR Jaguar. DC este si castigator al Cursei Campionilor si a condus chiar si a facut teste chiar si pentru NASCAR, pe o Red Bull.

Am participat la curse timp de 26 de ani - numai 15 au fost in F1, restul anilor fiind petrecuti in alte formule, precum F3000, Formula Ford, Formula Vauxhall si British F3", a adaugat David Coulthard.

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1879 :: 22.15MB