No SSO cookie

Cota de piata de 2% pentru Mazda in Romania

voteaza
(0/ 0)
Cota de piata de 2% pentru Mazda in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda a inregistrat cea mai mare cota de piata de cand comercializeaza modelele japoneze in Romania.

 
 

In pofida climatului dificil al industriei auto Mazda obtine performante notabile pe piata locala, inregistrand un maxim istoric de 2% al cotei de piata pe segmentul autovehiculelor de import in luna februarie.


Totodata, cumulat pentru primele doua luni ale anului compania a obtinut o cota medie de 1,6%, cu 0,4 puncte procentuale mai mult comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. in termeni absoluti Mazda a comercializat in lunile ianuarie si februarie 100 de unitati.


„Aceasta performanta se datoreaza in mare parte gamei tinere. Unul dintre cele mai vandute modele a fost SUV-ul CX-7, in primele doua luni acesta inregistrand o cota de piata de 4,3% pe segmentul sau. Conform datelor proprii trendul vanzarilor va ramane ascendent, in luna martie volumul de unitati il va depasi pe cel din primele doua luni, situandu-se la 127 de autovehicule”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda Romania.


Mazda CX-7 facelift, cel mai nou model al gamei, echipat in premiera cu un propulsor diesel de 2,2l, poate fi achizitionat la un pret de pornire de 28.290 de Euro. Ambele motorizari, de 2,3l benzina si 2,2l diesel respecta normele Euro V si, alaturi de sistemul bazat pe AdBlue pozitioneaza CX-7 drept unul dintre cele mai eco friendly modele din segment.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1695 :: 17.78MB