No SSO cookie

Corvette C7 2014 - Material video spion

voteaza
(5/ 1)
Corvette C7 2014 - Material video spion
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati o serie de detalii interesante despre acest model care va debuta in 2013. Avem pentru voi si un material video interesant.

 
 

Unul din cele mai asteptate prototipuri a fost filmat recent in New Mexico. Corvette C7 2014 a fost surprins in timpul unor teste.

Materialul nu este unul extrem de calitativ insa cel putin puteti vedea modelul in cauza. Corvette C7 ar urma sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2013. Detalii nu avem inca si tocmai de aceea va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2063 :: 22.17MB