No SSO cookie

Configuratorul online Ferrari este activ

voteaza
(5/ 1)
Configuratorul online Ferrari este activ
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Ferrari a pus la dispozitia tuturor un configurator online, inutil pentru peste 7 miliarde de oameni.

 
 

LaFerrari poate fi o gluma cruda pentru unii, desi numele nu a fost ales LaIntamplare. Desi, pana la urma, supermasina se adreseaza celor care nu au restrictii LaFinante si pot sa-si permita sa cumpere un LaFerrari, italienii au decis sa ofere un configuraator online, care este, pentru cei mai multi dintre noi, doar un nou motiv de gust amar in gura.

Faptul ca Ferrari nu depinde de noi astia cu gustul amar, dar nici ca-i pasa, se poate dovedi prin faptul ca italienii au primit deja de doua ori mai multe comenzi pentru LaFerrari, decat numarul in care se va produce masina, adica 499 exemplare. Si nu este o gluma.

Cei aproape 500 de mega-potenti care-si permit sa cumpere supercarul, dar nu au loc pe listele Ferrari, la fel ca si pentru cei aproape 500 care sunt favorizati de soarta sau de cine stie ce alte criterii si vor pune mana pe un LaFerrari, dar si pentru milioanele de oameni, cei cu gustul amar in gura, despre care am vorbit mai devreme, cei de la Maranello au pregatit un site unde pot admira ceea ce au/nu au/nu vor avea vreodata, adica bolidul de 963 CP, V12, hibrid, in 360 de grade si in trei culori diferite.

Daca nu intrati pe site nu pierdeti nimic, insa daca aveti nevoie de un motiv suplimentar de amareala in gura, dati un click aici.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2404 :: 22.12MB