No SSO cookie

Configurator Buick Verano

voteaza
(0/ 0)
Configurator Buick Verano
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Buick iti ofera posibilitatea de a-ti configura singur Verano, dupa preferinte si pret

 
 

Primele exemplare de Buick Verano  se construiesc la uzina General Motors Orion.

Asta inseamna ca este timpul pentru un configurator. Stiam ca pretul Verano va incepe  de la 23.470 dolari, dar nu stiam exact ce caracteristici au fost incluse in pretul standard.

Buick Verano, modelul de baza, include un motor de 2.4 litri cu cutie automata cu sase trepte, 180 de cai putere, jante de 18 inch, port USB, Bluetooth, o interfata radio cu ecran LCD de sapte inch si volan imbracat in piele.

Urmatorul nivel, Convenience Group, are un pret de pornire de 24.670 dolari. In plus fata de dotarile standard, la Convenience Group se adauga un scaun sofer cu sase moduri de aranjare, asistent la parcarea cu spatele, oglinzi incalzite.

Modelul de top Verano dispune de tapiterie din piele, scaune din piele, scaune si volan incalzite, intrare fara cheie cu buton de pornire si sistem audio cu noua difuzoare Bose.

Optiunile includ finisaje cu vopsea premium, navigatie - 795 dolari, trapa -900 dolari si un spoiler spate - 370 dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

ma abtin, no comment

scris de sims

chiar configurat de mine si tot nu mi-l permit

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1744 :: 17.78MB