No SSO cookie

Concurs Red Bull Flugtag la Bucuresti

voteaza
(0/ 0)
Concurs Red Bull Flugtag la Bucuresti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Red Bull Flugtag, celebrul concurs cu aparate de zbor improvizate, va reveni in toamana acestui an la Bucuresti.

 
 

Dupa 2005 si 2007, Red Bull Flugtag revine pe 19 Septembrie 2010 la Bucuresti pentru a da aripi tuturor ideilor mai grele decat aerul. Oricine se poate numara printre acei bravi piloti care decoleaza de pe rampa in masinariile lor zburtoare, se ridica in aer si amerizeaza fortat in Dambovita.


Cei care doresc sa participe la acest eveniment inedit si comic au nevoie de 3 coechiperi si o schita a aparatului de zbor pe care il vor inscie in concurs. Termenul limita de inscriere este de 4 iunie 2010.

Aparatul de zbor  nu poate avea anvergura aripilor mai mare de 8 metri, acestea nu pot fi puse in miscare mecanic, numai prin forta fizica a echipei, iar greutatea nu trebuie sa depaseasca 150 kg, fara a pune pilotul la socoteala.

 

Cei care doresc sa se inscrie in concurs pot accesa siteul  www.redbullflugtag.ro unde vor gasi raspunsul la toate intrebarile. Tot aici gasiti si regulamentul complet de concurs. Daca nici acolo nu sunt, atunci Turnul de Control poate fi contactat la 0800 800 017, apel gratuit in toare retelele fixe si mobile. Ca la orice concurs, la Red Bull Flugtag si premiile sunt atragatoare pentru pilotii in devenire. Toti membrii echipei clasate pe locul 1 primesc o excursie de un week-end la Salzburg, care include o vizita la faimosul muzeu al viatiei Hangar 7 si un zbor cu un avion de epoca B25.


Renumele concursului s-a raspandit rapid in intreaga lume, iar in ultimii 15 ani Flugtag - Ziua Zborului a infierbantat spiritele de pe cinci continente, in peste 20 de tari - de la Spania si Israel, la Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda sau Africa de Sud. Fiecare echipa Flugtag este formata din 4 membri si isi desemneaza un pilot care isi ia zborul de pe rampa manevrand aparatul. Odata ajunsi in apa, concurentii, impreuna cu masinariile, sunt recuperati de barcile si skijet-urile Red Bull. Regulamentul spune ca pentru a zbura, participantii trebuie sa aiba minim 18 ani, impliniti pana pe 4 iunie 2010.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1998 :: 22.11MB