No SSO cookie

Concurentul Loganului, Skoda Felicia, va fi lansat la Moscova

voteaza
(0/ 0)
Concurentul Loganului, Skoda Felicia, va fi lansat la Moscova
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model low-cost Skoda Felicia urmeaza sa debuteze pe piata la Salonul Auto de la Moscova la sfarsitul lunii august.

 
 

Skoda ar putea prezenta noul model low-cost Felicia la Salonul Auto de la Moscova, la sfarsitul lunii august din 2010. Felicia reprezinta o berlina desprinsa din versiunea sedan a modelului VW Polo si va juca un rol esential in strategia de piata a companiei cehe.

Lansarea ar putea fi programata in Rusia, deoarece piata aceasta este una dintre cele mai importante pentru noul Felicia. Skoda a ales sa lanseze un model low-cost in conditiile in care situatia de pe piata internationala este una complicata si dificila, ca urmare a crizei economice mondiale.


Felicia va reprezenta un adversar pentru Dacia Logan, urmand sa afiseze motorizari pe benzina si unitatea TDI de 1.6 litri. Modelul va beneficia in varianta standard de normele de siguranta elementare si va marsa pe ideea de fiabilitate si spatiu. Pentru a putea combate Dacia Logan, noul Skoda Felicia va avea nevoie de un pret mai mult decat competitiv, in contextul in care berlina romaneasca este de neintrecut la acest capitol.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

E un lucru bun, dar actual marca Skoda s-a indepartat de imaginea de low-cost si e greu ca vor reusi sa creeze un model suficient de ieftin si care sa aiba si succes. La Logan, porti ierta multe, dar cand spui Skoda, este mai greu. Sunt alte pretentii.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1905 :: 22.11MB