No SSO cookie

Conceptul Peugeot HR1 debuteaza la Paris

voteaza
(0/ 0)
Conceptul Peugeot HR1 debuteaza la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot a lansat la Paris noul concept HR1. Acesta reprezinta un studiu de deisgn pe baza caruia Peugeot va realiza un crossover urban. Conceptul aduna la un loc cele mai bune parti ale SUV-urilor, masinilor de oras si coupe-urilor.

 
 
Conceptul Peugeot HR1 este un crossover destinat persoanelor tinere si dinamice. Acesta masoara 3.670 m lungime, cu 300 mm mai scurt decat un Fiesta. Noul concept implementeaza noua filozofie de design, acesta este caracterizat de noua grila si blocurile optice sculptate, vazute prima data pe conceptul SR1.

Designul exterior este completat de usile caracteristice modelelor Lamborghini si de plafonul mai pronunta in dreptul pasagerilor din fata. La interior se poate observa designul futurist. Crossover-ul poate acomoda patru persoane, fiecare avand un loc individual. Portbagajul este de 180 de litri, dar daca se rabateaza locurile din spate, acesta creste pana la 734 de litri.

Conceptul HR1 este dotat cu tehnologia HYbrid4. Acest sistem este format dintr-un propulsor pe benzina de 1.2 litri care dezvolta 110 CP si un motor electric de 37 CP. Propulsorul pe benzina actioneaza rotile frontale, in timp ce motorul electric actioneaza rotile spate, rezultand astfel tractiune integrala. Consumul declarat de Peugeot este de 3.5 litri, iar emisiile de 80 g CO2/km.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4685 :: 22.2MB