No SSO cookie

Conceptul Opel Zafira Tourer se prezinta

voteaza
(0/ 0)
Conceptul Opel Zafira Tourer se prezinta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la conceptul Zafira Tourer prefigureaza noul MPV german. Noul Zafira este prezentat de catre oficialii Opel ca fiind un lounge pe patru roti.

 
 
Conceptul Opel Zafira reprezinta in linii mari designul care se va regasi si pe modelul de serie. Acesta a fost surprins de nenumarate ori in timpul testelor, dar pana acum nici o imagine nu a oferit informatii suficiente cu privire la designul noului monovolum.

Partea frontala este inspirata de modelul Opel Ampera, versiunea europeana a modelului Chevrolet Volt. Spre deosebire de Meriva, noul Zafira nu va beneficia de usile FrexDoors, usi cu deschidere inversa. Opel a declarat ca noul model este o sufragerie pe roti, subliniind faptul ca noul Zafira beneficiaza de materiale de inalta calitate si dotari noi.

Noul Opel Zafira este realizat pe platforma modelului Astra si Chevrolet Orlando si va beneficia de aceleasi propulsoare. Monovolumul este dotat cu sapte locuri individuale, impartite in trei randuri. Conceptul Zafira iese in evidenta prin plafonul panoramic si interiorul elegant.

Conceptul Zafira Tourer este dotat cu un propulsor supraalimentat pe benzina de 1.4 litri, propulsor care beneficiaza de tehnologia start and stop. Opel va prezenta oficial noul concept in cadrul Salonului Auto de la Geneva de saptamana viitoare.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0714 :: 22.19MB