No SSO cookie

CONCEPT: Aston Martin V8 Vantage

voteaza
(0/ 0)
CONCEPT: Aston Martin V8 Vantage
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conceptele designerilor independenti par sa abunde in ultimul timp. Daca v-am tot prezentat astfel de propuneri de-a lungul timpului, va oferim si astazi un concept independent. Acesta vine din partea lui Narcis Mares si reprezinta viziunea lui asupra lui Vantage.

 
 

Unii designeri prefera masini cu un design agresiv in timp ce altora le place sa pastreze totul intr-un stil elegant si subtil.
Conceptul pe care vi-l prezentam a fost creat de un designer independent, Narcis Mares si intra in a doua categorie, adica elegant si subtil.
Mares a declarat ca la baza acestui design au stat mai multe modele retro Aston Martin. Per total conceptul prezentat de acest designer este unul dragut, poate si datorita notei de minimalism. Totul pare sa se imbine intr-un mod frumos si elegant.
Din cate am putut observa in ultimul timp, foarte multi designeri independenti vin cu diverse propuneri, pentru diverse modele. Poate ca e bine, poate ca producatorii se vor mai inspira si din aceste proiecte.
In continuarea va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2202 :: 17.79MB