No SSO cookie

Compania Saab scartaie din toate incheieturile

voteaza
(0/ 0)
Compania Saab scartaie din toate incheieturile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru moment, Saab exclude posibilitatea de a intra sub protectia Curtii.

 
 

Cu fiecare zi care trece fara a se gasi o solutie viabila pentru situatia financiara a companiei Saab, suedezi se apropie mai mult de momentul zero.

Astazi, la postul public de radio al Suediei, a fost dat publicitatii un raport care citeaza surse sub anonimat si care afirma ca SWAN (Swedish Automobile NV), compania-mama olandeza care detine Saab, ar cauta protectia Curtii in fata anumitor creditori. Daca aceasta se va intampla, Saab se va gasi in mijlocul unui proces de restructurare corporativa similar celui la care a fost supus in anul 2009 cand era detinut de GM.


Swedish Automobile NV  a dat ulterior o declaratie de presa in care neaga veridicitatea celor afirmate la postul de radio. Purtatorii de cuvant ai companiei au adaugat ca se evalueaza toate variantele posibile pentru a asigura continuitatea Saab.

Saab a incetat constructia de automobile de la fabrica din Throllhattan, inca din luna aprilie, din cauza unor facturi neplatite catre furnizori si de atuinci, desi a dorit sa reia productia in data de 29 august, inca nu a reusit sa asigure fondurile necesare acesteia.

Producatorul suedez nu a fost capabil sa asigure nici plata salariatilor, saptamana aceasta, datorita crizei de numerar. Ca raspuns, cele doua mari sindicate ale firmei, IF Metall si Unionen, au declarat ca se vor adresa Curtii pentru a obtine un ordin judecatoresc care sa declare compania in faliment, daca nu se vor efectua platile in doua saptamani.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2143 :: 17.78MB