No SSO cookie

Comenzile la Opel Astra au depasit 150.000 unitati

voteaza
(0/ 0)
Comenzile la Opel Astra au depasit 150.000 unitati
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Comezile europene pentru noul Opel Astra au depasit 150.000 de unitati in primele cinci luni de cand compacta germana se afla pe piata.

 
 

Comenzile europene pentru noul Astra au depasit nivelul de 150.000 la numai cinci luni de la lansarea de piata a noului Opel. Aceasta performanta pune Astra in pozitia de a depasi volumul de vanzari planificat pentru Europa, de 180.000 de unitati in primul an complet de vanzari.

In tara noastra, ponderea noului modelul in vanzarile Opel in anul 2010 este de 30%. Succesul se reflecta si in cifrele de inmatriculare din Europa: inmatricularile pentru Astra 5-usi au crescut cu peste 54% in perioada ianuarie - aprilie 2010, comparativ cu modelul anterior cu un an in urma.
 

Pentru a iesi in intampinarea cererii mari pentru Astra, model care a primit “Volanul de Aur” si premiul de design “Red dot”, fabrica Opel din Gliwice functioneaza in acest moment cu schimburi suplimentare. Astra reprezinta in jur de 50% din volumul total de vanzari Astra in Europa.
 

Suntem extrem de multumiti de startul pe care l-am avut cu Astra 5-usi. Acum asteptam cu interes lansarea din acest an al modelului Astra cu cele mai mari volume, Sports Tourer,” spune Alain Visser, Vice Presedinte Vanzari, Marketing & Aftersales.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1514 :: 17.78MB