No SSO cookie

Colectia de masini a lui Lapo Elkann

voteaza
(0/ 0)
Colectia de masini a lui Lapo Elkann
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Ferrari 458 Italia in culori de camuflaj

 
 

Poate ca suna ciudat, dar da, este vorba despre un Ferrari 458 Italia, pe care ti l-ai fi imaginat rosu, poate albastru, dar in nici un caz in culori de camuflaj.

Si daca aceste nuante de verde continua si in masina, atunci te intrebi ce-a fost in capul celui care a vrut o asemenea masina. Se duce cu ea la razboi, in padure sau la vanatoare? Intrebari retorice, desigur, pentru ca nu permitem sa discutam gusturile oamenilor.

Video-ul de mai jos ne arata cateva  masini ale lui Lapo Elkann, inclusiv Ferrari 458 Italia, un Ferrari California si doua variante de Fiat 500. De asemenea veti gasi si o galerie foto. Dupa cum puteti vedea, interiorul 458 Italia este unic. Este complet verde, cu scaune acoperite cu un model de camuflaj, la fel ca panourile usilor, volanul si  bordul.

In cazul in care va intrebati cine este Lapo Elkann, va spunem ca el este in prezent managerul de promovarea al brand-ului Automobile Fiat. Fratele sau, John Elkann, este presedinte al Grupului Fiat. Este de asteptat ca Lapo Elkann va prelua functia de CEO al Grupului Fiat de la Luca di Montezemolo, care a fost numit CEO dupa moartea tatalui fratilor Elkann, Gianni Agnelli.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3901 :: 22.19MB