No SSO cookie

Citroen DS3, in Romania de la 14.790 euro cu TVA

voteaza
(0/ 0)
Citroen DS3, in Romania de la 14.790 euro cu TVA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen lanseaza in Romania noul DS3 la un pret de 14.790 de euro cu TVA inclus.

 
 

Citroen DS3 este disponibil incepand cu acest sfarsit de saptamana si in showroom-urile marcii din Romania, la un pret incepand de la 14.790 euro cu TVA inclus, valabil pentru DS3 Chic 1,4 VTi 95 CP. DS3 este un vehicul stilat si pe care clientii il pot personaliza printr-o intreaga gama de accesorii si elemente de stil.


Proaspat si modern, cu performante dinamice apreciabile si oferind un confort deosebit, DS3 este de asemenea un vehicul cu un design inteligent, a carui modularitate se adapteaza oricarei situatii. In plus, Citroen DS3 a obtinut in urma testelor 5 stele Euro NCAP, oferind astfel promisiunea de a rula in deplina siguranta.
 

Citroen DS3 este disponibil in 3 niveluri de echipare (intitulate sugestiv Chic, So Chic si Sport Chic), propunand pe fiecare nivel o personalizare pe gustul fiecaruia, in special datorita unei palete impresionante de culori. Astfel, la exterior, in functie de versiunea aleasa, sunt propuse 38 de combinatii de culori de caroserie si plafon si pana la 12 modele de jante.


Pentru o personalizare completa, unica si distincta, clientii pot opta pentru una dintre cele patru teme de personalizare care reflecta diferitele tendinte si moduri de viata: Urban Tribe, Vibe, Zebra si Perle. La interior, clientii pot alege culoarea plansei de bord, a terminatiei schimbatorului de viteze, dar si dintr-o gama larga texturi si materiale ale elementelor de interior.
 

Pe nivelul „Chic”, cu un motor VTi 95 CP, DS3 propune prin dotarile sale confort si siguranta: 6 airbaguri (frontale, laterale si cortina), ESP, proiectoare de ceata, cruise control, volan in piele reglabil pe inaltime si in adancime, radio CD cu functie MP3. Pe nivelul "So Chic", unde se poate opta intre motorul pe benzina VTi 120 CP si cel diesel HDi 90 CP, DS3 dobandeste si mai mult sarm prin pavilionul bi-ton, geamurile laterale spate si luneta fumurii, semnatura cu LED-uri si jantele de aliaj de 16’’.


Pe nivelul „Sport Chic”, propus cu motorizari puternice THP 150 CP si HDi 110 CP, DS3 beneficiaza de o echipare standard foarte bogata care include: scaune fata sport, eleron sport, jante de aliaj de 17’’ negre diamantate, sistem Hifi si Connecting box.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2033 :: 17.79MB