No SSO cookie

Citroen da lectii de pilotaj jucatorilor lui Arsenal

voteaza
(0/ 0)
Citroen da lectii de pilotaj jucatorilor lui Arsenal
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen a initiat un program avansat de conducere defensiva pentru jucatorii echipei de fotbal Arsenal Londra.

 
 

Citroen, furnizorul oficial de masini al clubului de fotbal Arsenal Londra, a initiat un program avansat de conducere defensiva pentru a-i invata pe tinerii jucatori ai clubului cum sa conduca in siguranta pe drumurile publice. Din punct de vedere statistic, tinerii cu varsta cuprinsa intre 17 si 24 de ani reprezinta 9% dintre cei care au permis de conducere in Marea Britanie si sunt responsabili de 25% din totalul accidentelor mortale sau soldate cu rani grave.

Pentru programul “How To Take Corners”, Citroen UK s-a asociat cu Institute of Advanced Motorist (IAM Drive & Survive), o asociatie responsabila cu prevenirea accidentelor in trafic, si l-a cooptat pe Neil Banfield, antrenorul echipei de rezerve a clubului Arsenal, pentru a dezvolta un program de conducere defensiva pentru ca jucatorii echipei sa fie mai in siguranta la volan.


Jucatorii se antreneaza foarte mult pentru a face fata unui meci pe teren. Prin colaborarea cu Citroen, vrem sa ne asiguram ca se pregatesc la fel de bine pentru a face fata atunci cand se urca la volanul unei masini. Pe terenul de fotbal este crucial sa ai atentie distributiva si, prin acest program, incercam sa-i facem sa se comporte la fel si in trafic. Sunt sigur ca acest lucru le va fi de mare folos si vor fi mult mai in siguranta la volan”, a spus Banfield.
 

Echipa de rezerve, incluzandu-i aici si pe Craig Eastmond, Emmanuel Frimpong si Wojciech Szczesny au participat la cursurile initiate de Citroen si IAM Drive & Survive la volanul noului model Citroen DS3.

Treaba mea nu este doar sa-i pregatesc pe acesti jucatori pentru a se descurca pe terenul de fotbal. Este foarte important ca ei sa fie pregatiti sa faca fata oricaror situatii dificile din viata. Este pentru prima oara cand am fost implicati intr-un astfel de program de conducere defensiva si sper ca de acum incolo acesta sa devina obligatoriu pentru toti cei din echipa”, a mai adaugat Banfield.
 

Arsenal investeste foarte mult timp in educatia jucatorilor. Noi putem sa-i ajutam pe acesti tineri jucatori sa-si formeze o cariera si dezvoltarea lor in afara terenului de fotbal este la fel de importanta pentru noi. Le multumim celor de la Citroen pentru ca ne-au implicat si pe noi in acest proiect si sunt foarte sigur ca jucatorii nu vor avea decat de castigat”, a spus Arsene Wenger, antrenorul echipei Arsenal Londra.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1646 :: 17.79MB