No SSO cookie

Citroen C5: Evolutii de stil si tehnologii noi

voteaza
(0/ 0)
Citroen C5: Evolutii de stil si tehnologii noi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

CITROËN C5 evolueaza pentru a raspunde codurilor si ambitiilor actuale ale marcii.  Modernitatea si eleganta sunt cuvintele de ordine ale acestor evolutii care consolideaza personalitatea acestui model, CITROËN C5 conservandu-si in acelasi timp atuurile care i-au asigurat succesul.

 
 

CITROËN C5 : STIL SI TEHNOLOGIE MODERNA

De la lansarea sa din 2008, CITROËN C5, disponibil in versiunea Berlina si Tourer, s-a comercializat in peste 400.000 de exemplare. Pentru a-si consolida acest succes comercial, CITROËN C5 beneficiaza acum de evolutii stilistice si tehnologice pentru si mai multa personalitate :

  • Modelul integreaza noua imagine a marcii, prin modificarea partii frontale care devine mai rotunjita, pentru si mai multa expresivitate.
  • CITROËN C5 beneficiaza de un nou model de jante din aliaj de 17 inchi, denumite « Egée » si propuse in standard in functie de nivelul de echipare, precum si de o noua culoare de caroserie, brun « Guaranja ». La interior, pe nivelul de echipare Exclusive, CITROËN C5 propune o noua tapiterie mixta piele/textil si noi decoruri.
  • Pentru a facilita calatoriile, CITROËN C5 va fi echipat cu un nou sistem de navigatie -  eMyWay cu Connecting Box, care intregreaza priza Jack, conexiune USB si Bluetooth. CITROËN C5 Tourer beneficiaza de acelasi sistem de navigatie dotat cu o camera pentru marsarier, care simplifica aceste manevre.

CITROËN C5 propune in continuare tehnologiile inovatoare care l-au consacrat, precum CITROËN eTouch sau suspensia Hydractive III+, exclusivitate mondiala a Marcii, pentru sporirea confortului si sigurantei tuturor pasagerilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2024 :: 17.79MB