No SSO cookie

Citroen C4 Picasso, un nou design controversat

voteaza
(5/ 1)
Citroen C4 Picasso, un nou design controversat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Noile Citroen C4 Picasso si C4 Grand Picasso par a fi imprumutat din liniile stilistice ale Nissan Juke.

 
 

Se stie de ceva vreme ca Citroen are in lucru inlocuitorii modelelor C4 Picasso (cinci locuri) si C4 Grand Picasso (sapte locuri) si ca noile versiuni vin cu o infatisare proaspata.

Insa astazi suntem in masura sa ne dam cu parerea asupra designului celor doua modele, deoarece un convoi de MPV-uri C4 Picasso a fost surprins in orasul spaniol Vigo si postat pe internet de confratii nostri in ale gazetariei auto de la Highmotor. Masinile sunt complet nedeghizate, deci concluziile sunt pertinente.

Desi sunt multe de spus despre noua infatisare a C4 Picasso, partea frontala este dedeparte cea mai evidenta schimbare. Aici, lampile fata sunt impartite in segmente distincte, la fel si semnalizatoarele, intr-un mod care aduce aminte de propunerea stilistica venita de la Nissan Juke.

Nici restul masinii nu prezinta uin design comun, insa ne-am cam obisnuit cu aceasta, cand vine vorba despre Citroen, insa impartirea suprafetei vitrate este in continuare un aspect care lasa loc de comentarii, parand mai degraba operta stilistca a controversatului Picasso, de unde prbabil si numele masinii.


Mai multe detalii despre noile C4 si C4 Grand Picasso vor veni odata cu lansarea oficiala a acestora, la Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci sunteti ivtati sa va dati cu parerea privind cele cateva fotografii-spion.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2369 :: 17.79MB