No SSO cookie

Citan CaraVAN 2013

voteaza
(0/ 0)
Citan CaraVAN 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro a luat parte la intalnirea Mercedes-Benz Citan cu presa din Bucuresti.

 
 

In drumul sau prin Europa, Citan CaraVAN 2013 a oprit in Bucuresti la Fashion House Center, in Militari. Aici, pe parcursul a doua ore rezervate strict presei, jurnalistii care au fost prezenti, au putut face cunostina cu modelul recent lansat de Mercedes-Benz pe piata autoutilitarelor usoare.

Masini.ro a testat pe un traseu de aproximativ 50 kilometri, varianta de transport pentru persoane, dotata cu motor 1.5 turbodiesel de 81 kW (110 CP) si transmisie manuala cu cinci trepte. Clasic.

Mercedes-Benz Citan este spatios, confortabil si foarte luminos, datorita suprafetei vitrate de mari dimensiuni.
Masina se comporta corect, cu un sprint bun si un consum, conform calculatorului de bord, de aproximativ 5,8-6,1 l/100 km in regim de autostrada.

Nefiind un vehicul de agrement, Citan nu rupe gura targului la capitolul dotari tehnologice interioare, insa cu siguranta, cei care-si vor dori un Citan ca vehicul de familie, vor avea la dispozitie o intreaga lista de dotari de unde sa aleaga configuratia pe care si-o doresc.
Pana la urma, Citan este un vehicul comercial, adica un caraus veritabil.

Din Bucuresti, Citan CaraVan pleaca la Iasi, unde va poposi in data de 15 aprilie, (parcarea eGros) si va ajunge pe 17 aprilie la Cluj-Napoca (parcarea Polus Center), trecand apoi prin alte opt tari europene, avand drept destinatie finala Lituania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3298 :: 17.8MB