No SSO cookie

Circulatia pe Transfagarasan va fi deschisa din data de 30 iunie

voteaza
(0/ 0)
Circulatia pe Transfagarasan va fi deschisa din data de 30 iunie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De maine veti putea circula liberi pe celebrul Transfagarasan. Totusi, exista anumite interdictii de care ar trebui sa stiti. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla ce aveti voie si ce nu aveti voi sa faceti.

 
 

Va anuntam ca DN 7C - Transfagarasan va fi deschis circulatiei in perioada 30 iunie - 31 octombrie 2012, mai exact intre kilometrul 0+000 Bascov, judetul Arges si kilometrul 151+955 intersectie cu DN1 Brasov-Sibiu. Anuntul a fost facut astazi de catre CNADNR.
Cei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania mai comunica participantilor la trafic sa respecte semnalizarea rutiera, dat fiind faptul ca exista anumite restrictii si zone extrem de periculoase unde nu se recomanda stationarea.
O alta interdictie se refera la circulatia pe drumul cuprins intre kilometrul 104+000 si 130+000 Balea Cascada. Aici va fi interzis sa conduceti pe timpul noptii, intre 21:00 si 07:00.
Fiti prudenti si respectati regulile impuse de CNADNR !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2434 :: 19.27MB