No SSO cookie

Chrysler va adauga 1.800 de noi locuri de munca

voteaza
(0/ 0)
Chrysler va adauga 1.800 de noi locuri de munca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Incepand cu trimestrul al doilea al anului 2012, Chrysler va face angajari la fabrica Belvidere, ajungand in trimestrul al treilea la un total de 4500 angajati

 
 

In jur de 1800 de noi locuri de munca vor fi create la fabrica Belvidere a Chrysler Group pana in trimestrul al  treilea din 2012. CEO-ul companiei Chrusler Group, Sergio Marchionne, a anuntat, joi, in timpul ununui eveniment din Illinois, la care a luat parte si guvernatorul Pat Quinn.

In cele 1800 de posturi sunt aproape  500 de locuri de munca care vor fi create in al doilea trimestru al anului pentru a lansa productia noului Dodge Dart. Din acest motiv, la fabrica de automobile din Detroit se va adauga un al treilea schimb, ceva ce nu s-a mai intamplat din martie 2008, cand fabrica Belvidere avea in jur de 3600 angajati.

Cu pozitiile nou create, forta de munca a fabricii va creste de la 2700 la aprox. 4.500 lucratori.

"Acest anunt este dovada ca industria auto din America si-a revenit", a comentat generalul Holiefield, vicepresedinte al Departamentului UAW Chrysler.
"Cu angajamentul continuu si munca grea a lucratorilor sai, Chrysler va continua sa adauge noi locuri de munca si sa introduca alte modele, asigurand viitorul companiei si a intregii forte de munca”.

Odata cu anuntul privind noile locuri de munca, Marchionne a amintit ca societatea a anuntat anterior un plan de investitii de 600 milioane dolari pentru un magazin nou de 60.000 de metri patrati plus instalarea de utilaje si echipamente de manevrare a echipamentelor  Dodge Dart, ceea ce duce investitia pana la aproape 700 milioane dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2239 :: 17.78MB