No SSO cookie

Chrysler Crossfire - curaj american si precizie germana

voteaza
(0/ 0)
Chrysler Crossfire - curaj american si precizie germana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rod al legaturii dintre Chrysler si Daimler, Crossfire este combinatia dintre curajul americanilor de a realiza ce isi doresc si constiinciozitatea germana. Mai putin indraznet decit conceptul initial, mai putin agresiv, modelul comercial a fost primit bine la tirgurile din SUA, Japonia si Franta.

 
 
Detaliile ce tin de stil au fost abandonate in favoarea unor elemente de productie simple. Dimensiunile nu ies din tipar: 4 m lungime, 1,75 m latime si 1,3 m inaltime. Desi este mai putin indrazneata decit alte modele Chrysler, aceasta masina sport coupe este diferita de marcile de pe piata si in mod sigur va dechide o noua tendinta.
Crossfire evoca o fiara gata sa sara: cu un spate rotunjit, capota alungita, portiere largi, Crossfire este ca o felina. Geamurile mici, rotile din spate cu un diametru superior fata de rotile din fata intensifica aceasta impresie. Velocitaea, robustetea si siguranta sint autuurile acestui model, cu un design seducator, futurist si totodata inspirat din legenda americana.
Motorul Crossfire are o putere maxima de 215 si un cuplu de 310 Nm, cutia manuala este cu 6 viteze, dar este disponibila si o versiune automata cu 5 viteze. Interiorul masinii este pus la punct in cele mai mici detalii: aluminium-ul da o tenta high tech foarte eleganta consolei centrale, schimbatorului de viteza si cadranelor. Partea de piele a locurilor se armonizeaza cu ambianta cromatica a habitaclului.
Fabricarea acestor modele va debuta in primavara anului 2003, numarul de exemplare destinate pietei mondiale ajungind la 20.000, incepind din 2004.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1359 :: 17.76MB