No SSO cookie

Chrysler: Profit operational de 183 mil. $ in T2

voteaza
(0/ 0)
Chrysler: Profit operational de 183 mil. $ in T2
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chrysler a anuntat un profit operational de 183 milioane dolari pentru al doilea trimestru al anului, insa grupul american a iesit la nivel de grup pe minus.

 
 
Falimentul si reorganziarea companiei s-au dovedit a fi solutia castigatoare  pentru Chrysler. Chiar daca grupul american nu inregistreaza valori deosebite, reintoarcerea pe profit este o realizare deosebita pentru Chrysler.


Oficialii Chrysler sunt optimisti ca vor inregistra valori si mai bune pana la sfarsitul anului. In al doilea trimestru al anului in curs, Chrysler a anuntat un profit operational  de 183 de milioane de dolari. Daca profitul operational este in regula, alte activitati ale companiei auto numarul trei din SUA continua sa aduca pierderi.


In al doilea trimestru deficitul net a fost de 172 milioane de dolari, in scadere dupa ce in primul trimestru se pierduse 197 milioane de dolari.  


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1446 :: 17.78MB