No SSO cookie

Chinezii au oprit 40 de supercaruri

voteaza
(0/ 0)
Chinezii au oprit 40 de supercaruri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

40 de masini de lux nu vor mai parasi China.

 
 
Beijing Motor Show se incheie astazi, iar vehiculele prezentate vor lua drumul trailerelor si apoi vor fi imbarcate catre casa. Toate, mai putin 40 de exemplare din categoria celor rare, sau de lux, cu o valoare totala de 22 milioane dolari americani (USD).
Aceste 40 de supercaruri au fost achizitionate direct de pe standurile de prezentare, iar proprietarii lor vor face acum economia banilor de drum.

Bugatti
Cel mai scump exemplar dintre cele 40 este Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, cu un pret de 5,6 milioane USD, care si-a schimbat proprietarul inca din prima zi a expozitiei, potrivit publicatiei China Daily. Supercarul este un model extrem de rar, cu numai 300 de unitati disponibile in intreaga lume. Pretul ei este de 2,65 milioane USD, in Europa. Cu taxe si accize, costul ei se ridica la o medie de 3,5 milioane USD, tot pentru Europa. Pretul de 5,6 milioane USD, reprezinta suma finala, dupa aplicarea taxelor si accizelor impuse de catre legislatia chineza.
Acest model se va intoarce insa in Franta, unde va fi supus unui proces de cosmetizare,inaintea reintoarcerii sale in China, la noul sau proprietar.

Maserati
Maserati a vandut cinci dintre cele sase vehicule prezentate la Salon. "Alte 10 unitati vor fi livrate intr-o perioada de la sase la opt saptamani, in functie de finalizarea modificarilor personalizate ale fiecarui cumparator in parte," a declarat Gao Mengxiong, directorul de vanzari al companiei Maserati China.
In comparatie cu Veyron, modelele Maserati sunt "pomana curata" pretul unui model fiind in jurul a 360.000 USD. Maserati a inregistrat vanzari totale insumand 5,4 milioane USD.

Rolls-Royce
La standul Rolls-Royce un reprezentant a declarat: "O sa inregistram comenzi mari la acest auto show, ma bazez pe experientele precedente." Un client a cumparat modelul din imaginea prezenta in galeria alaturata. Potrivit unor surse neoficiale, cumparatorul este o fata de numai 20 de ani.

Porsche
Cu exceptia a trei modele pe care le-a vandut strict pentru o campanie de imagine, Porsche a mai vandut opt vehicule inca din primele trei zile. cel mai scump exemplar a costat mai mult de 290.000 USD.

La inchiderea portilor Salonului Auto de la Beijing, organizatorii estimeaza ca un numar de 800.000 vizitatori sa le fi trecut pragul. O cifra deloc imposibil de atins, avand in vedere ca nunai sambata, in prima zi din minivacanta Zilei Muncii, au fost inregistrati 145.900 de vizitatori.
Potrivit China Daily, "mai mult de 2100 de producatori din industria auto" si-au demonstrat tehnica si produsele la Salon. Asta in conditiile in care specialistii in domeniu afirma ca in lume nu au loc mai mult de 10 producatori auto!

 
Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1929 :: 17.79MB