No SSO cookie

Chicago 2011: Volkswagen prezinta Jetta GLI

voteaza
(0/ 0)
Chicago 2011: Volkswagen prezinta Jetta GLI
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a prezentat la Salonul Auto de la Chicago, modelul Jetta GLI, cu un pret de vanzare, ca pentru americani, de la 23.495$.

 
 
Volkswagen a prezentat la Salonul Auto de la Chicago, 2011, ultima definitie a modelului Jetta. Este vorba despre versiunea supraalimentata, GLI, care i-a cucerit deja pe americani.


Noua versiune Jetta are un look agresiv sporit, datorita jantelor de 18 inci, dn aliaj, o parte frontala redesenata si lampi spate cu tenta fumurie, la care se adauga un rosu senzational, pentru intreaga caroserie.


Insa Jetta GLI nu este doar aratos, are si performante. Sub capota se gaseste un motor de 2.0 litri, turbo, in patru cilindri, capabil sa produca 200 CP si 280 Nm cuplu motor. Jetta GLI ese disponibil atat cu transmisie manuala, cat si cu DSG, ceea ce ii permite sa atinga un consum de 7,35 l/100km in ciclu extraurban.


Insa marele plus pe carel-a primit Jetta GLI este suspensia spate, mult mai sofisticata si evident independenta, total diferita de cea existenta pe varantqa standard Jetta. Si ca desenul sa fie complet, VW a importat de la fratele agresiv, GTI, diferentialul XDS, pe care-l ofera acum si pe Jetta GLI.


Trebuie spus, ca VW Jetta GLI va intra in show-room-urile americane din acest an, cu un pret care sfideaza orice logica europeana a preturilor VW, adica 23.495$, pentru nivelul de echipare entry-level. Ceea ce inseamna 17.213 Euro, la rata de schimb actuala.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9552 :: 17.8MB