No SSO cookie

Chevrolet Volt are probleme cu sobolanii

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet Volt are probleme cu sobolanii
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jurnalistii americani de la Kicking Tires au aflat din propria experienta ca modelul Chevrolet Volt este foarte vulnerabil la rozatoare, in special la sobolani.

 
 
Modelul Chevrolet Volt are o autonomie in modul electric de 40-80 km, moment in care propulsorul pe benzina de 1.4 litri se activeaza si produce energie suplimentara. Acesta are rolul de a incarca bateria de  16 kWh. Incarcarea dureaza aproximativ 3 ore, astfel ca modelul Volt are o autonomie totala de 500 km.

Unul dintre editorii Kicking Tires a primit in teste un model Chevrolet Volt. Dupa terminarea drive test-ului, David Thomas a lasat modelul electric la incarcat peste noapte intr-o parcare supraterana din Chicago. In ziua urmatoare a fost avertizat ca incarcarea a fost sistata din cauza unor probleme, astfel ca a fost deconectata si reconectata.

Masina a ajuns in posesia unui blogger care a fost informat ca un sobolan a fost vazut in timp ce intra sub masina, probabil sa se incalzeasca.  In timp ce conducea spre casa, Joe Wiesenfelder a primit o serie de erori ABS, Service Brake Assist si Service Brake Stabilitrak. Ziua urmatoare a observat ca geamul spate refuza sa se deschida.

Masina a fost dusa la un service Chevrolet si se pare ca problemele s-au datorat unui sobolan care a intrat in compartimentul motor. Acesta a ros o parte dintre cabluri si se pare ca aceste daune nu sunt acoperite de garantie. Atractia sobolanilor se datoreaza faptului ca bateria este calda atat la incarcare, cat si cand este complet incarcata, iar caldura degajata atrage rozatoarele care incearca sa se ascunda de frigul iernii.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

Puuu...la asta nu s-au gandit.

scris de Anonim

American FAiL

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1936 :: 17.78MB