No SSO cookie

Chevrolet ofera o avanpremiera a noului model Colorado

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet ofera o avanpremiera a noului model Colorado
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet Colorado va debuta la Salonul Auto de la Bangkok din Thailanda.

 
 
Chevrolet a oferit astazi o avanpremiera a noului model Colorado, ce va fi prezentat oficial inainte de cel de-al 32-lea Salon Auto International de la Bangkok, care va incepe pe 25 martie. Modelul de prezentare ofera un indiciu despre cum va arata noua generatie de camionete de clasa medie Chevrolet Colorado, construita pe baza puternicelor camionete Chevrolet anterioare, castigatoare a numeroase premii.


Thailanda a fost aleasa ca tara pentru lansarea internationala datorita popularitatii castigate de marca Chevrolet si importantei sale in crestere pe piata thailandeza. In 2010, segmentul de piata al camionetelor a reprezentat 43% din totalul autovehiculelor vandute in Thailanda. Noul Colorado va fi lansat pe piata thailandeza spre sfarsitul anului.


"Camioanele joaca un rol important pe pietele din Asia de Sud-Est," a declarat Susan Docherty, Vicepresedinte Vanzari, Marketing si Servicii Postvanzare GMIO. "Nicaieri altundeva camionetele precum modelul Colorado nu sunt integrate atat de mult in stilul de viata local ca in Thailanda. Era normal ca publicul din Thailanda sa fie primul care va vedea noul model Colorado."   


La premiera mondiala vor fi dezvaluite mai multe informatii. Publicul va putea vedea modelul Chevrolet Colorado pentru prima oara la Salonul Auto International de la Bangkok, care se desfasoara in perioada 25 martie - 5 aprilie 2011.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1692 :: 22.16MB