No SSO cookie

Chevrolet Malibu, gata pentru premiera mondiala

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet Malibu, gata pentru premiera mondiala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors nu a mai avut rabdare pana la jumatatea lunii aprilie si a prezentat un teaser cu noul model Chevrolet Malibu, un produs destinat de aceasta data pietei globale.

 
 
 

Noul Malibu isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la New York si, simultan, pe pagina de Facebook a lui Chevrolet. De asemenea, modelul va fi prezent, o saptamana mai tarziu, la Salonul Auto de la New York.

 

Mai multe detalii in comunicatul oficial, pe care il puteti regasi integral mai jos.

 

Cristian Iovitu

Noul Chevrolet Malibu este gata pentru premiera internationala

 

Modelul Chevrolet Malibu de ultima generatie va fi vandut in aproape 100 de tari de pe sase continente 

 

SHANGHAI – Noul Malibu va face inconjurul globulul si se va deschide catre diversitatea culturilor din intreaga lume in momentul in care Chevrolet il va lansa simultan la Salonul Auto de la Shanghai si pe pagina de Facebook a Chevrolet. 

 

Chevrolet va lansa noul Malibu live incepand cu ora 20:30 EDT pe data de 18 aprilie (ora 2:30 CET pe data de 19 aprilie) la adresa http://www.facebook.com/chevrolet. Consumatorii sunt incurajati sa puna intrebari online in timpul prezentarii, folosind serviciul Twitter la ID-ul #MalibuReveal sau pe pagina de Facebook a Chevrolet, in sectiunea Malibu. Membrii echipei Chevrolet vor fi disponibili pentru a raspunde la intrebari in cursul unei sesiuni live moderate de intrebari si raspunsuri ce va urma dupa lansarea online a modelului. 

  

Momentul lansarii online va coincide cu lansarea noului Malibu la Salonul Auto de la Shanghai, pe 19 aprilie. De asemenea, noul Malibu va fi prezentat la Salonul Auto International de la New York, ce va fi deschis pentru public in perioada 23 aprilie – 1 mai. 

 

„Noul Malibu va duce numele respectat si premiat al marcii Chevrolet in noi locuri si il va prezenta in fata unui public nou din intreaga lume”, a declarat Susan Docherty, Vicepresedinte de Vanzari, Marketing si Servicii Post-vanzare la GMIO. „Indiferent de locul in care va fi vandut – America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa sau Australia – Malibu a fost conceput in intregime pentru a raspunde nevoilor clientilor din intreaga lume.” 

 

Malibu va fi disponibil cu o gama globala de motoare puternice, cu patru cilindri si consum redus, impreuna cu transmisii cu sase viteze ce vor contribui, de asemenea, la sporirea eficientei si performantelor sale. Malibu a fost conceput pentru a iesi in evidenta pe toate pietele lumii. Noul Malibu este primul model de clasa medie al Chevrolet care va fi vandut la nivel global. Acesta va fi vandut in aproape 100 de tari de pe sase continente si va fi construit in mai multe localitati, ce vor include China si doua uzine in Statele Unite. 

 

in 2010, Malibu a fost cel mai bine vandut model al Chevrolet si al GM, cu aproape 200.000 de autovehicule vandute. in Statele Unite, acesta este unul dintre cele mai titrate autovehicule, castigand peste 40 de premii din domeniu incepand cu anul 2008. Malibu a fost singurul autovehicul de clasa medie din industria auto care a castigat premiul „Cea mai buna achizitie” al Consumers Digest Automotive in ultimii trei ani – 2011, 2010 si 2009. De asemenea, Malibu a fost declarat „Cea mai buna alegere pentru siguranta” de catre Institutul de Asigurari pentru Siguranta Rutiera in ultimii doi ani. 

 

Cu noul Malibu, Chevrolet isi mentine oportunitatile de crestere la nivel global. Cea mai mare marca a General Motors se afla in mijlocul unui proces de lansare a unei familii globale de autovehicule cu consum scazut de carburant, care include modelele Cruze, Volt, Sonic/Aveo, Spark si Malibu. Aceste noi autovehicule concureaza in cele mai mari patru segmente ale pietei auto globale, acoperind 54 de procente din numarul total de vanzari din 2010, excluzand modelele de lux. 

 

Anul trecut, Chevrolet a vandut 4,26 milioane de autovehicule in intreaga lume – in medie, un autovehicul la fiecare 7,4 secunde. Opt dintre cele zece piete care au oferit Chevrolet cel mai mare numar de vanzari au reprezentat tari aflate in curs de dezvoltare – Brazilia, China, Uzbekistan, Mexic, Rusia, India, Argentina si Columbia. Se preconizeaza ca, pana in 2012, pietele in curs de dezvoltare vor absorbi peste 50% din numarul global de vanzari al marcii Chevrolet. 

 

Peste 600.000 de autovehicule Malibu au fost vandute in intreaga lume din 2008, an in care acest model a fost declarat Masina Nord-Americana a Anului. Modelul Malibu din 2013 reprezinta cea de-a opta generatie a acestei familii, de la primul Malibu lansat in 1964. 



 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1496 :: 17.79MB