No SSO cookie

Chevrolet la SEMA Show 2012

voteaza
(5/ 1)
Chevrolet la SEMA Show 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre modelele pe care Chevrolet le va aduce la SEMA Show 2012. In plus, avem si o serie de imagini pentru voi.

 
 

Cei de la Chevrolet par sa vina cu o serie de modele interesante la SEMA Show 2012. Astfel ei ne prezinta tot "pachetul" laolalta. Printre modelele modificate putem regasi Spark, Sonic si Cruze.

Dupa parerea noastra cel mai bine arata modelul Spark Sinister caruia i s-a oferit un strop de agresivitate prin programul de tuning adoptat.
Pe langa Spark Sinister mai putem gasi si doua modele modificate Sonic Z-Spec, un Cruze si doua modele Spark (The Color Run si Pink Out).

In plus, cei de la GM au afirmat ca daca exista destul interes pentru unul din modelele prezentate, exista sansa productiei unei editii limitate.
Noi va lasam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului si asteptam parerile voastre !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2718 :: 19.28MB