No SSO cookie

Chevrolet la Salonul Auto de la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet la Salonul Auto de la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelele noi, prototipurile incitante si tehnologia infotainment de ultima ora reprezinta aspectele distinctive ale participarii Chevrolet la editia cu numarul 82 a Salonului Auto International de la Geneva, care isi va deschide portile pentru vizitatori pe data de 8 martie 2012.

 
 

Atractia principala la standul Chevrolet din Pavilionul 1 este modelul Cruze station wagon, care va fi lansat in premiera mondiala. Cele doua prototipuri pentru tineri – Code 130R si Tru 140S – sunt aduse pentru prima data in Europa, iar viitorul infotainmentului va fi prezentat sub forma sistemului Chevrolet MyLink.

Varianta station wagon completeaza gama actuala de modele Cruze si exercita o atractie naturala asupra familiilor si persoanelor care doresc un autovehicul compact cu un spatiu de depozitare mai mare pentru a se potrivi cu un stil de viata activ.

Din vara anului 2012 vor fi disponibile patru tipuri de sisteme de propulsie pentru intreaga gama de modele Cruze. Pe langa motoarele pe benzina de 1,6 l si 1,8 l disponibile in prezent, oferta de sisteme de propulsie va cuprinde un nou motor turbo pe benzina de 1,4 l si un motor diesel 2,0 l optimizat. Toate motoarele sunt compatibile cu norma de poluare Euro 5.

Noile dotari si functii ale modelului Cruze includ accesul si pornirea fara cheie, camera video pentru marsarier, sistemul infotainment Chevrolet MyLink (vezi mai jos) si sistemul start-stop, in functie de nivelul de echipare si motor.

Chevrolet a lansat un program pentru a implica tinerii in conceperea designului pentru autovehiculele viitoare. Code 130R si Tru 140S sunt cele doua prototipuri care au luat nastere din aceasta colaborare si care vor fi prezentate pentru prima data in Europa in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Modelul Code 130R cu motor supraalimentat este un coupe cu patru locuri si tractiune pe puntea spate cu un profil drept, iar modelul Tru 140S cu tractiune pe puntea fata este un coupe sport cu patru locuri, exotic si accesibil din punct de vedere financiar. La interiorul acestor prototipuri, conectivitatea le permite soferilor sa-si personalizeze autovehiculele, acesta fiind un aspect crucial pentru generatiile de tineri, prezente si viitoare.

Proiectantii britanici ai acestor prototipuri, Nicholas Davis si Joe Baker din cadrul Centrului de Design GM din North Hollywood, vor fi prezenti in cadrul evenimentului pentru a explica procesele prin care autovehiculele au fost create in functie de cerintele acestui grup de cumparatori noi referitoare la stil si functionalitate.

Pe parcursul desfasurarii Salonului Auto de la Geneva, in standul Chevrolet, tinerii vor avea prilejul sa transmita ceea ce isi doresc ei de la un autovehicul si ce elemente de conectivitate si functionalitate ar trebui integrate. De asemenea, ei vor putea vota conceptul preferat. Cei care nu vor fi prezenti la salonul auto de la Geneva vor putea vota de acasa, prin intermediul unei aplicatii Facebook.

Noul sistem infotainment al marcii, Chevrolet MyLink, integreaza dispozitivele personale ale soferilor, precum smartphone-urile.

Chevrolet MyLink include un ecran tactil color cu rezolutie inalta si diagonala de sapte inch care faciliteaza navigarea prin fisierele media. Sistemul afiseaza datele din smartphone pe ecran prin intermediul unei mufe Aux-in USB sau al unei conexiuni Bluetooth.

Incepand cu vara anului 2012, aceasta tehnologie va fi disponibila pentru modelele Cruze si Aveo.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2035 :: 22.12MB