No SSO cookie

Chevrolet Cruze Diesel va fi construit in Ohio

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet Cruze Diesel va fi construit in Ohio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Chevrolet Cruze diesel va fi construit la uzina din Lordstown, Ohio si va fi vandut incepand cu 2013.

 
 

Dupa confirmarea cu privire la dezvoltarea unei versiuni diesel a Chevrolet Cruze sedan pentru piata americana la inceputul acestui an, General Motors a dezvaluit ca masina va fi construita la uzina din Lordstown, Ohio, iar vanzarile  vor incepe la inceputul anului 2013.

Purtatorul de cuvant al GM, Tom Mock, a declarat Detroit News ca societatea va investi 5.5 milioane dolari pentru a actualizarea liniei de asamblare.Aceeasi fabrica produce, de asemenea, variantele pe benzina ale modelului Cruze, care s-a dovedit a fi un mare succes pentru GM, in segmentul sau.

Producatorul din Detroit nu a furnizat inca nici o informatie cu privire la motorul diesel care va fi folosit in Statele Unite.
In Europa, Chevrolet ofera un sedan compact, cu un motor de 2.0 litri turbo diesel cu patru cilindri care produce 163 de cai la 3800 rpm si 360 Nm cuplu maxim la 1.750 rpm, impreuna cu o cutie de viteze cu 6 trepte, manuala sau automata.

Cu acest motor, modelul Cruze are un consum combinat de  5,2 lt/100km pentru modelul cu cutie manuala si 6.3lt/100km pentru modelul cu cutie automata. Modelul cu cutie manuala are un consum pe autostrada de 4.4 l/100 km.

In prezent, modelul Cruze cu cel mai mic consum de combustibil disponibil in Statele Unite este modelul Eco, ce dispune de o cutie manuala cu sase trepte si un consum pe autostrada de 5.6 l/100 km.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3072 :: 22.18MB