No SSO cookie

Chevrolet are un nou distribuitor în Baia Mare

voteaza
(5/ 1)
Chevrolet are un nou distribuitor în Baia Mare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Chevrolet anunţă deschiderea unui nou showroom şi punct de service în Baia Mare: Merlin Auto.

 
 
  • Merlin Auto va fi atăt ditribuitor cât şi punct de service autorizat Chevrolet
  • În prezent Chevrolet are 27 de puncte de vânzare şi service

Societatea Merlin Auto SRL a luat naştere în forma actuală în luna ianuarie 2009. În prezent, aceasta are unsprezece angajaţi dedicaţi activităţilor de vânzare şi reparaţii pentru autoturismele Chevrolet. Showroom-ul Merlin Auto are un spaţiu de circa 300 m², iar service-ul are patru posturi de lucru, personalul fiind calificat pentru cele mai diverse servicii, de la reparaţii  şi revizii curente până la activităţi de tinichigerie-vopsitorie, diagnoză şi geometrie şi îşi propune cooptarea cât mai multor clienţi  prin calitatea lucrărilor oferite.

Merlin Auto îşi aşteaptă clienţii la test drive la adresa: Str. Dura nr. 1A, 430067, Baia Mare.

Anul acesta Chevrolet va lansa pe piaţa din România: Spark facelift în luna februarie, iar în septembrie, un model complet nou, Trax.

Trax este un SUV de dimensiuni mici; acesta a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris de anul trecut.

Gama de motoare va include: o motorizare 1,4 l turbo, un motor pe benzină de 1,6 l, precum şi un motor turbo-diesel de 1,7 l. Motorul turbo pe benzină de 1,4 l este combinat cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză, dezvoltă o putere de 140 cp (103 kW) şi generează un cuplu maxim de 200 Nm. Sistemul de tracţiune integrală este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzină de 1,4 l sau diesel de 1,7 l.

Motorul diesel de 1,7 l va dezvolta o putere de 130 cp (96 kW) și va genera un cuplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuală sunt echipate cu sistemul Start/Stop. Motorul diesel de 1,7 l va fi disponibil şi cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2015 :: 17.78MB