No SSO cookie

Chevrolet anunta deschiderea unui nou showroom

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet anunta deschiderea unui nou showroom
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet anunta deschiderea unui nou showroom si punct de service Radacini Motors, in Bucuresti, Bd.ul Iuliu Maniu nr. 246.

 
 

Compania Radacini a fost infiintata in 1991, iar in prezent, grupul Radacini comercializeaza modele Chevrolet in Bucuresti, Brasov, Braila, Galati si Constanta avand in total sase puncte de distributie si sapte centre de reparatii Chevrolet.

Radacini Motors este dealer Chevrolet din 2005.

Noul showroom va comercializa modele ale producatorului american precum autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan, hatchback si station wagon, modelul sedan de clasa medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarul model Camaro si SUV-ul de mici dimensiuni care va fi lansat in a doua parte a anului, Trax.

Anul acesta Chevrolet a lansat pe piata din Romania Spark facelift, iar in a doua parte a anului va lansa un model complet nou, un SUV de mici dimensiuni, Trax.

Chevrolet isi propune sa fie cat mai aproape de clientii sai, nu numai prin lansarea unei noi game de modele, mai performante si mai economice, dar si prin crearea unei retele de distributie care sa ofere clientilor service de calitate si acces facil la test drive.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2297 :: 17.78MB