No SSO cookie

Chevrolet 3+ ofera service avantajos dupa terminarea garantiei

voteaza
(5/ 1)
Chevrolet 3+ ofera service avantajos dupa terminarea garantiei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Până la 31 decembrie clienţii Chevrolet pot beneficia de preţuri speciale de la 270 RON pentru revizia periodică şi de plata în 6 rate lunare cu o dobândă de 0%.

 
 
Preţuri de la 270 ron pentru revizia periodică şi plata în 6 rate cu dobândă 0%
Prin campania Chevrolet 3+, clienţii pot câştiga un Chevrolet Spark
Ofertele Chevrolet de la 4.751* Euro

În plus, aceştia pot câştiga un Chevrolet Spark.

Clienţii pot verifica dacă se încadrează pentru planul de rate lunare cu dobândă 0 şi pot afla mai multe detalii la reparatorii autorizaţi Chevrolet.

Chevrolet vine în sprijinul clienţilor care deţin modele Chevrolet ce au ieşit din perioada de garanţie. Clienţii sunt invitaţi în service-urile Chevrolet pentru a beneficia de toate avantajele programului Chevrolet 3+:

- personal calificat

- piese originale

- garanţia lucrării

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul Chevrolet.

Toti clienţii Chevrolet  pot verifica dacă se încadrează pentru planul de rate lunare cu dobândă 0 şi pentru reparaţiile efectuate. Detalii la reparatorii autorizaţi Chevrolet

Oferte Chevrolet

Chevrolet a pregătit şi o serie de oferte foarte avantajoase:

  • - Chevrolet Spark de la 4.751 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse.
  • - Noul Chevrolet Aveo cu preţuri începând de la 6.999 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse; modelul este generos echipat şi în varianta de bază.
  • - Chevrolet Cruze cu preţuri începând de la 9.299 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse, cu o echipare standard foarte bogată.
  • - Chevrolet Orlando cu 7 locuri de la 12.730 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse, cu echipare standard foarte cuprinzătoare.
  • - Chevrolet Captiva 2.2 Diesel cu preţuri începând de la 20.283 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse, cu o echipare standard foarte cuprinzătoare.

Chevrolet Captiva vine cu motorizări și transmisii complet noi, în 6 trepte, exterior revigorat și mult mai agresiv și dotări interioare premium.

* Preţuri promoţionale recomandate cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse. Ofertă valabilă până la 19 noiembrie 2012 prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional finanţat prin Administraţia Fondului pentru Mediu în anumiţi termeni şi condiţii. Curs de schimb 4,39 RON/Eur.

  • Preţuri de la 270 ron pentru revizia periodică şi plata în 6 rate cu dobândă 0%
  • Prin campania Chevrolet 3+, clienţii pot câştiga un Chevrolet Spark
  • Ofertele Chevrolet de la 4.751* Euro

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2068 :: 22.11MB