No SSO cookie

Centura de siguranta falsa

voteaza
(5/ 1)
Centura de siguranta falsa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Soferii chinezi incearca sa pacaleasca politia purtand tricouri avand un desen imprimat ce imita centura.

 
 

Legislatia internationala actuala nu admite aproape nicio scuza pentre nefolosirea centurii de siguranta in timpul in care va aflati in automobil, atat ca sofer, cat si ca pasager. Asta desi cei mai multi incearca diferite scuze.

Ca si restul lumii, China s-a aliniat normelor internationale si folosirea centurii de sioguranta este obligatorie, insa cateva minti nastrusnice si deopotriva inventive, au nascocit o metoda pe cat de simpla, pe atat de ieftina de a evita purtarea centurii.

Solutia este un tricou de culoare alba, cu o diagonala neagra care imita centura de siguranta, plecand de la umarul stang pana la partea de deaspura soldului drept (pentru sofer). Desenul imita perfect pozitia centurii de siguranta si are ca scop pacalirea politistilor, care la o prima vedere cred ca au de a face cu soferi disciplinati care poarta centura.

Desi trebuie apreciata inventivitatea chineza, inovatia cu pricina este de fapt un motiv de ingrijorare, deoarece nefolosirea centurii de siguranta, la fel cu ignorarea oricaror masuri pentru prevenirea accidentelor, ar trebui condamnate vehement.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2670 :: 22.18MB