No SSO cookie

Cei de la Porsche au lansat primul prototip 918 Spyder

voteaza
(5/ 1)
Cei de la Porsche au lansat primul prototip 918 Spyder
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Porsche vin cu un model impresionant, 918 Spyder. Primul prototip a fost construit si se afla in teste. Un model interesant si unic. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Porsche au anuntat de curand ca primul prototip 918 Spyder a fost realizat si ca se afla in teste. Cu acest anunt, germanii au venit si cu un set de informatii, cat sa ne pastreze interesul.
Producatorul german sustine ca acest prototip este complet functional si ca este pregatit pentru testele aferente. Bolidul va intrat in productia de serie abia la sfarsitul anului viitor iar primele unitati vor fi livrate potentialilor cumparatori in 2014. Pana atunci, cei de la Porsche vor efectua toate testele necesare, astfel incat sa vina cu un produs de calitate, asa cum ne-au obisnuit dintotdeauna.
Porsche 918 Spyder este un model dotat cu un propulsor clasic si cu doua motoare electrice. Prin intermediul acestei echipari, masina va putea produce 770 cai putere si ca consuma in jur de trei litri de combustibil la 100 de km. Impresionant!
Cat despre pret, modelul va costa in jur de 800.000 de euro.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2413 :: 17.79MB