No SSO cookie

Cei de la MG ar putea sa ne surprinda cu un nou model de serie

voteaza
(5/ 2)
Cei de la MG ar putea sa ne surprinda cu un nou model de serie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre planurile celor de la MG. Acestia ar urma sa ne bucure cu un model de serie. Cum arata si cand ar urma sa apara? Pentru a afla aceste detalii, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la MG ar putea sa reinvie o veche legenda de-a lor. Cei de la Auto Express sustin ca vom avea parte de un model de serie MG Roadster.
Acesta ar fi bazat pe MG Icon Concept, model care a fost prezentat anul trecut in China. Pe atunci, se credea ca modelul respectiv a fost realizat in semn de tribut pentru istoria MG. Din cate se pare insa, producatorul are ganduri serioase, ganduri de serie daca putem spune asa. Cel mai probabil ar urma ca modelul sa apara pe piata in 2015.
Exista zvonuri si cu privire la pret. Acesta ar putea sa porneasca de la 14.000 lire sterline. Totusi, pana in momentul de fata avem doar zvonuri. In continuare noi va invitam sa urmariti o serie de imagini cu modelul mai sus amintit, MG Icon Concept. Nu uitati sa ne lasati impresiile voastre.



 

Cuvinte cheie:
MG | zvon |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2898 :: 20.63MB