No SSO cookie

Cei de la Ferrari vor lansa primul lor model hibrid si totodata succesorul lui Enzo

voteaza
(0/ 0)
Cei de la Ferrari vor lansa primul lor model hibrid si totodata succesorul lui Enzo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presedintele Ferrari a confirmat lansarea unui succesor pentru celebrul Enzo. Acesta ar putea sa fie numit Ferrari F70 si va fi un model unic pentru italieni. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Incet, incet, cei de la Ferrari ne ofera tot mai multe detalii despre viitorul succesor al celebrului Enzo. Zvonurile au fost confirmate de presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo. Acesta a spus ca se pregateste lansarea unui succesor pentru Enzo, care ar putea sa se numeasca F70 si care va fi un model hibrid, ceva nou pentru calutul cabrat.
Montezemolo a mai declarat ca Ferrari lucreaza la o tehnologie care va reduce consumul de combustibil si emisiile cu pana la 30%.
Acest super model va fi prezentat oficial la sfarsitul anului, fiind produs intr-o serie limitata. In plus, va fi primul hibrid produs de italieni, o noutate completa.
Suntem foarte nerabdatori sa vedem cum arata acest nou model si abia asteptam sa punem mana pe noi informatii pe care sa vi le impartasim.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2740 :: 17.8MB