No SSO cookie

Ceasuri exclusiviste pentru branduri exclusiviste

voteaza
(0/ 0)
Ceasuri exclusiviste pentru branduri exclusiviste
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daca ai bani si un anumit statut, cu siguranta vei dori sa iesi in evidenta cu o masina deosebita dar si cu accesorii pe masura

 
 

Brandul elvetian de ceasuri TAG Heuer continua parteneriatul cu echipa de formula 1 McLaren asigurandu-se ca Lewis Hamilton si Jenson Button isi arata ceasurile la orice ocazie.

Pe de alta parte, unul dintre cei mai exclusivisti producatori de ceasuri, Rolex, si-a legat numele de mari personalitati, printre care Paul Newman, care a fost si pilot de curse si proprietar al unei echipe Indycar. Modelul lor cel mai ravnit a fost Daytona chronograph.

Autovehiculele si ceasurile au multe lucruri in comun. Desi unii le percep doar ca pe niste mijloace de transport sau aparate de masurat timpul, altii apreciaza forma, interiorul, culoarea si vad in ele un simbol al statutului social si al bogatiei.

Ei isi doresc un anumit ceas care sa se potriveasca cu Bentley-ul pe care il au sau cu Ferrari-ul, Lamborghini,  Pagani sau ce alta masina deosebita mai au prin garaj.

Si producatorii auto si ceasornicarii stiu lucrul acesta, producatorii auto incercand sa faca instrumentele de masurat din masina sub forma unor cronografe, iar ceasornicarii creand ceasuri cu forme speciale, care aduc foarte mult cu cadranele din masini sau piesele auto.

Porsche are propriul lui brand de produse de lux, Ferrari si-a imprumutat calutul pentru o serie de obiecte in serie limitata, iar in prezent lucreaza cu firma de ceasuri elvetiana Hublot.

Preturile acestor obiecte deosebite este si el tot deosebit. De exemplu, un ceas Parmigiani Bugatti-Flerieur Super Sport costa nici mai mult, nici mai putin de 295.000 dolari.

The Parmigiani Bugatti Super Sport Watch

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.6739 :: 17.81MB