No SSO cookie

Cea mai profitabila benzinarie din lume

voteaza
(5/ 1)
Cea mai profitabila benzinarie din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre cea mai profitabila benzinarie din lume. Avem pentru voi si un material video inedit de la fata locului.

 
 

Poate va intrebati de ce este aceasta cea mai profitabila benzinarie din lume. Ei bine, datorita locatiei. Asta e lucrul cel mai important.

Benzinaria se afla chiar langa celebra pista de curse din Nurburgring. Va puteti da seama ca toti bolizii care sunt testati acolo vin si alimenteaza la aceasta benzinarie. In plus, este coada tot timpul. De asemenea, fiti siguri ca aceste masini alimenteaza serios, nu vorbim de cativa litri. Printre modelele care trec pe aici putem aminti Audi R8, Audi TT RS Plus, BMW M3, Dodge Viper, Ferrari 458 Italia, Ferrari F430 Scuderia, Lamborghini Gallardo, McLaren MP4-12C, Porsche 991 Carrera S, Porsche 997, Porsche 996 GT3 si lista poate continua. Daca vreti sa vedeti care e atmosfera de acolo, atunci va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.
VIDEO SENZATIONAL! Cea mai aglomerata benzinarie din LUME! Patronii fac MILIOANE de pe urma unei pasiuni NEBUNE! pe www.sport.ro

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2347 :: 17.78MB