No SSO cookie

Cea mai mare expozitie cu vehiculele James Bond

voteaza
(0/ 0)
Cea mai mare expozitie cu vehiculele James Bond
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se implinesc 50 de ani de la lansarea filmului "007".

 
 

Muzeul national al vehiculelor cu motor din Anglia a declarat ca intentioneaza sa faca cea mai mare expozitie de vehicule ale lui James Bond, pentru a sarbatori 50 de ani de franciza a filmului cu agentul 007.

Expozitia va fi deschisa publicului in ianuarie 2012, in Salonul Auto al Muzeului National din satul Beaulieu, Hampshire, pe coasta de sud a Angliei.

Aceasta expozitie va cuprinde nu mai putin de 50 de masini Bond. Printre ele se vor gasi un Aston Martin DBS 2008 din Quantum of Solace, un Jaguar XKR 2002 inclusiv toate armele cu efecte speciale din Die Another Day, un Aston Martin DB5 1964 din Goldeneye si un Rolls Royce Phantom III 1937 din Goldenfinger.

La muzeul national se gaseste deja o colectie de vehicule James Bond, impreuna cu alte 250 vehicule istorice importante, inclusiv patru vehicule castigatoare de recorduri mondiale de viteza. Muzeul expune, de asemenea, "Lumea Top Gear", unde gasim masini create de prezentatorii Top Gear, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond pentru unele din intrecerile din polulara serie TV.

2012 marcheaza, de asemenea, 40 de ani de la infiintarea muzeului si era normal ca acesta sa gazduiasca o expozitie speciala cu aceasta ocazie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2086 :: 17.78MB