No SSO cookie

Cea mai cautata masina Ford in 2001 a fost Ford Focus

voteaza
(0/ 0)
Cea mai cautata masina Ford in 2001 a fost Ford Focus
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Ford Focus a fost cel mai cautat model al marcii Ford in cursul anului trecut. Astfel, dintr-un total de 1301 autovehicule vindute de firma Romcar, reprezentantul oficial in Romania al Ford Motor Company, 552 apartin acestui model, ne-a spus coordonatorul PR, Nina Bratfalean. Vinzari ridicate s-au inregistrat si la Ford New Mondeo (259 masini) si Ford Transit Van (244 masini).

Din totalul autovehiculelor vindute de Ford in cursul anului trecut, cea mai mare pondere o detin autoturismele, cu 71,5% (931 unitati); autovehiculele comerciale reprezinta 28,5% din total (370 unitati).

In anul 2001, Ford a inregistrat o crestere a vinzarilor de 30%, comparativ cu anul precedent. Compania asteapta ca vinzarile din 2002 sa creasca, de la 1.300, la 1.800 de masini, estimind ca cea mai mare pondere o vor avea modelele Ford Focus, Ford Mondeo si Ford Transit. " Estimam, de asemenea, ca motoarele diesel Ford vor fi vindute in proportie de cel putin 50%, data fiind si prezenta celei de-a doua generatii de motoare common - rail, disponibile pentru Ford Focus TDCi si Ford Mondeo TDCi, incepind cu 1 ianuarie a.c.", a spus. In acest an, Romcar va lansa pe piata romaneasca Ford Fiesta.

Romcar ofera pentru publicul care achizitioneaza masinile marca Ford urmatoarele avantaje: aplicarea reala a conceptului "Customer Satisfaction", concretizata prin produse si servicii (consultanta pre-vinzare, vinzare si post-vinzare) care sa raspunda nevoilor clientului; garantia de 3 ani, fara limita de kilometri, pentru autoturisme; modele care, incepind cu acest an, raspund strict nevoilor clientului cu privire la siguranta, fiabilitate, ergonomicitate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1553 :: 22.09MB