No SSO cookie

Ce puteti face in cazul in care ati primit o amenda pe nedrept

voteaza
(5/ 1)
Ce puteti face in cazul in care ati primit o amenda pe nedrept
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata ce puteti face in cazul in care ati primit o amenda pe nedrept din partea Politiei Romane.

 
 

Soferii care au fost amendati de organele indreptatite ale statului vor putea face recurs in instanta in cazul in care Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta la baza careia va sta un proiect initiat de Directia Rutiera.

Paul Toma comisar-sef in cadrul Directiei Rutiere a declarat: "Avand in vedere ca prin decizia nr. 500 din 2012 Curtea Constitutionala a declarat ca neconstitutionale dispozitiile articolului 118 alin. 3(1) din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, text de altfel introdus prin Legea 2012/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor, la momentul respectiv am formulat o propunere de punere in conformitate a dispozitiilor prevazute in legea circulatiei."

 

Paul Toma a mai declarat si: "In acest sens s-a propus reintroducerea caii extraordinare de atac, astfel incat hotararile date de instanta de fond sa nu mai devina definitive si irevocabile la data pronuntarii acestora. Propunerea urmeaza sa fie analizata de catre Guvernul Romaniei si se va lua o decizie".

Ramane sa vedem ce ne va rezerva viitorul si ce vor decide actualii guvernanti ai scumpei noastre tari. Pana atunci, conduceti cu grija si evitati amenzile. Asteptam impresiile voastre cu privire la acest subiect fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2013 :: 17.79MB