No SSO cookie

Cauti un job care sa aiba legatura cu masinile?

voteaza
(0/ 0)
Cauti un job care sa aiba legatura cu masinile?
Noutati-auto · · 12 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se cauta persoana responsabila, capabila sa conduca cele mai tari masini din lume.

 
 
Desi este un anunt real, pare de domeniul fantasticului. Repairacar este in cautarea unei persoane ceva mai speciale, capabila sa conduca anumite masini inscrise in categoria supercar, de la adresa detinatorului catre unul dintre atelierele specializate in reparatia masinii respective si inapoi la proprietar.


Slujba este una de-a dreptul deosebita, avand in vedere oportunitatea de a conduce supermasini fabricate de diverse nume sacre, precum Aston Martin, Ferrari si ocazional, Pagani Zonda si Bugatti Veyron. Conditiile de angajare presupun si acoperirea transportului soferului inapoi catre casa, de la atelierul unde a lasat masina.


Un purtator de cuvant al companiei a declarat: " Persoana careva fi aleasa va trebui sa-si gaseasca singur mijloacele prin care se va intoarce de la destinatie, din orice colt al Marii Britanii sau al Europei - folosind mijloacele de transport public."


Ce se gaseste insa in fisa postului? Cateva ore petrecute la bordul unui autocart sau tren pe drumul catre casa, in urma sansei de a conduce o selectie a celor mai grozave automobile din lume! Cine ar putea refuza sansa aceasta? Repairacar a facut-o, in lcipa in care a lansat oferta de angajare. Insa ei nu sunt in cautarea unui Gheorghe, Vasile, sau Dobrica.


"Este o pozitie care cere inalta specializare, care cere un talent special. Sa conduci ceva precum un Bugatti Veyron este cu totul diferit fata de a conduce un Ford Focus. Multe dintre masinile, despre care vorbim, costa cateva sute de mii de Euro, deci este dincolo de orice presupunere faptul ca suntem in cautarea unor maini sigure pentru acest job. Nu este o slujba pentru un baietel pasionat de cursele de cartier."


Cu alte cuvinte, baietandrii care fac cerculete cu "Pisicutele" prin parcarile Mall-urilor, ar putea sa se abtina de la a trimite un CV catre Repairacar. Salarizarea oferita este in jurul a 30.000 Lire Sterline anual, sau 33.973 Euro, la care se adauga cheltuielile pentru partea mai lenta a calatoriei.
Este necesara o experienta de minimum 10 ani in conducerea de automobile de inalta performanta, iar aplicatiile pot fi trimise pana la sfarsitul lunii aprilie.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (12)

scris de Anonim

fratilor la ce cereti voi salariul ala care vreti sa para mare e de tot rahatul

scris de Anonim

Mie are aroma de dubios aceasta oferta.... o masina mai ales scumpa se duce pe trailer la service ,nu pe roti...... Plus si atunci ar fi mai ieftin tot tacimul decit salariul de sofer.Cind am lucrat in 92 la service in Germania era plin de anunturi de soferi platiti cu mii de marci pentru 4-5 drumuri in Elvetia.....ne se ingramadea lumea...poate ceva fraieri care apoi picau pe fata cind vamesii gaseau prafuri,etc....

scris de Anonim

Ba baieti, sunteti retardati ? Dar pe bune acum. Veniti cu posturi d-astea absolut PENIBILE care nu se adreseaza nicidecum Romanilor sau celor din lumea 3-a. Va cam bateti joc de noi si de abonamentele noastre la newsletterul vostru de rahat.

scris de Anonim

=)))))))))))))) nu pot sa cred ca asta chiar si-a lasat nr de tel :))))) @mada - incearca si pe site la rapairacar.com sau ceva de genul asta.....poate pui si un anunt in ziar si le spui ca astepti telefonul lor :))))) super tare......"traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul" :)))

scris de Anonim

Nu e de ajuns sa fii "incantat" sau sa "fii bolnav dupa masini puternice" iar daca scrii cu "k" in loc de "ca" sau "c"...deja certifica seriozitatea, maturitatea si experienta. Un asfel de candidat nu da nici un semn de responsabilitate si de cum se va trezi la volanul unei astfel de maini va uita si cum il cheama si va baga piciorul in acceleratie la maxim. Sigur nu va ajunge cu masina intreaga la destinatie, iar daca scapa cu va plati despagubiri toata viata. Deci nu mai visati aiurea si traiti in realitate !

scris de Anonim

In afara faptului ca nu sunt mentionate riscurile, este un job care suna bine! Dar, asa cum a mentionat mai sus, URAGANU, este un job adresat unei clase cu mult superioare Romanilor!!

scris de Anonim

pot spune k este o inteligenta provocare de a cauta un bun conducator pentru masinile cu mare prezenta si prestatie, este un jobs pe cinste kre nu prea multi oameni optin asa ceva!, am o esperienta de vreo 6 ani si am condus destule modele de masini facand comert cu ele si pot spune k fiekre masinutza are secretul ei de a o conduce iar dak vrei s-a conduci bine trebuie s-a fi nascut cu aceasta pasiune!!!!!!!.

scris de Anonim

Foarte interesant.....cine NU si ar putea dori asa ceva?Eu unul as fi foarte incantat.wawwww

scris de Anonim

stati linistiti e plin uk-ul de persoane (soferi) cu placute personale care stau la iama nene pe la colturile iesrilor pe autoistrada. e frumos ce auzi dar la ce cheltuiala ai te lasi la mana ta . firma iti deconteaza numai sa zic biletul de tren dar iti da alt job si esti nevoit sa ajungi mai repede decat cu trenul in celalalt colt al angliaei ce faci ?? si masini super nu vad ei decit una sau doua pe an . sunt multi care fac asta de mult . bafta

scris de Anonim

sigur te vor suna. Sa nu pleci de langa tel

scris de Anonim

Mda... Nu stiu... Salariul pare cam mic pentru pretentiile slujbei... Tinand cont ca iti trec prin maini masini de sute de mii si ca e necesara o experienta de 10 ani cu bolizi de acest gen... As fi zis ca salariul minim pe an ar incepe de la minim 40000 de lire.

scris de Anonim

de ce pt merge la destinatie nu cred k este greu dar cu experienta nu am 10 ani dar sunt bolnav dupa masinile puternice si cred daca mi sar acorda o sansa kred k as face fata nr meu este 0765395985 pentru orice eventualitate

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
6.0609 :: 22.18MB